У Путіна в черговий раз "послали" бойовиків ДНР-ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна в черговий раз "послали" бойовиків ДНР-ЛНР

У Путіна в черговий раз "послали" бойовиків ДНР-ЛНР
Джерело:  interfax.com.ua

У президента Росії Володимира Путіна не збираються визнавати так звані ДНР і ЛНР, Москва намагається працювати в рамках Мінських угод.
Про це заявив представник Росії на Мінських переговорах Борис Гризлов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Питання про визнання ДНР і ЛНР в даний момент, найближчим часом не варто, ми намагаємося працювати Мінськими угодами", - заявив він.
У той же час Гризлов підкреслив, що, в разі виконання Мінських домовленостей, окуповані бойовиками райони Донбасу можуть отримати особливий статус з широкою автономією.
Читайте також: Снайпер АТО: Російська пропаганда така вправна, що дивишся - і сам себе готовий знищити
Як відомо, Гризлов є повноважним представником Росії в Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на сході України, засідання якої проходять у Мінську.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко насмішив соцмережі своїми запевненнями про "широку інтеграцію" з Росією, яку нібито почали бойовики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?