У Путіна в протестах трактористів побачили "український слід": в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна в протестах трактористів побачили "український слід": в соцмережах сміються

У Путіна в протестах трактористів побачили "український слід": в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Федеральна служба безпеки Росії звинуватила організаторів акції  "Марш трактористів", яку провели російські фермери, у співпраці з українськими націоналістами, що насмішило соцмережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Один з організаторів "Маршу трактористів" Олексій Волченко розповів "Newsader", що в ФСБ заявили, що акцію фермерів фінансували українці. "У ФСБ говорили, що я зрадник Батьківщини, що на тракторний пробіг нам давали гроші українські націоналісти, що ми нібито отримуємо від України якісь гроші", - пояснив він, відзначивши, що насправді фермери самі зібрали ті мізерні кошти, які були витрачені на проведення заходу.


У мережі таке трактування спецслужби, підконтрольної президенту Росії Володимиру Путіну, викликало бурхливу реакцію. Зокрема, користувачі соцмереж висміяли ФСБ.


"Золотову приготуватися... Настала пора відшмагати холопів лозою смирення. Так адже, Вова?", - прокоментував заяву ФСБ російський журналіст Олександр Сотник.


Олексій Суховерхов запропонував іншу ідею для акції: ""Марш трактористів... От якби вони відразу з танкістами об'єдналися...)))", на що Сотник відповів: "... і з авіацією...".


Юрій Семаков: "Значить, все таки Кубань це Україна? :)".


Ізмаїл Себеріо: "Так ось воно що!) Марш бендеротрактористів!)".


Алекс Ярі: "Біндери навколо!".


Російський підприємець і політик Костянтин Боровий також додав: "Піднімаються Кубань, Воронезька і Рязанська області. Домагаються зустрічі з Путіним. Але йому не до фермерів: він зараз зайнятий Сирією".


Як повідомляв ONLINE.UA, після зустрічі з заступником повноважного представника президента РФ у Південному федеральному окрузі Леонідом Бєляковим  затримали близько 40 фермерів, учасників тракторного маршу на Москву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?