У Путіна в своєму стилі прокоментували інсценування вбивства Бабченка
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна в своєму стилі прокоментували інсценування вбивства Бабченка

У Путіна в своєму стилі прокоментували інсценування вбивства Бабченка
Джерело:  ТСН

Речник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Україна має відповісти за свої слова про причетність Росії до справи Аркадія Бабченка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТСН".

"Він (глава СБУ Василь Грицак - ред.) повинен відповідати за свої слова, інакше буде виглядати, як британські колеги",- заявив Пєсков.

Прес-секретар Путіна зазначив, що останні новини не змінюють суті справи.

"Історія, щонайменше, дивна. І не знаю, наскільки мета виправдовує засоби в цій історії. Слава богу, людина жива. Але це не змінює наше ставлення до України як до країни, де журналістом бути небезпечно", – сказав він.

Нагадаємо, 29 травня ЗМІ та правоохоронці повідомили про вбивство журналіста Аркадія Бабченка у Києві. Менше ніж через добу глава СБУ Василь Грицак заявив, що Бабченко живий, а його "вбивство" інсценувала спецслужба, аби попередити справжній злочин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аркадій Бабченко прокоментував можливість нового замаху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?