У Путіна відкрито заговорили про стійку загрозу з боку України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна відкрито заговорили про стійку загрозу з боку України

У Путіна відкрито заговорили про стійку загрозу з боку України
Джерело:  online.ua

У Кремлі звинуватили українські та американські спецслужби у створенні стійкої загрози для безпеки окупаційного режиму Росії у Криму. Секретар Радбезу РФ Микола Матрушев звинуватив їх разом з іншими державами у "постійному пошуку вразливостей в інформаційних системах". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За словами посадовця, наближеного до Володимира Путіна, цей пошук необхідний для завдання шкоди.

"Спецслужби іноземних держав, в першу чергу США та України, ведуть постійну роботу, спрямовану на визначення наявності вразливостей інформаційної інфраструктури на території Кримського півострова, що дозволяють отримати несанкціонований доступ до ресурсів під охороною та здійснити на них негативний вплив", - стверджує Патрушев.

Водночас секретар звернув увагу на небезпечність використання посадовцями іноземних програм для відеоконференцій.

Нагадаємо, російський агресор контролює Кримський півострів з моменту вторгнення у лютому-березні 2014 року. З того ж часу Кремль намагається поводитися так, ніби регіон завжди входив до складу РФ та користується відповідною для того риторикою. Наприклад, звинувачує Захід та Україну в агресивних планах щодо Криму через прагнення фактично відновити територіальну цілісність.

Як повідомляв ONLINE.UA, постійний представник України в Організації Об’єднаних Націй Сергій Кислиця поділився з міжнародною спільнотою моторошною правдою про анексію Криму російською владою. Він звернув увагу на те, що від початку окупації Криму Росією у 2014 році лише на материкову Україну виїхали 45 тисяч кримчан. Окрім того, він наголосив, що команда очільника Кремля Володимира Путіна натомість заміщує на півострові українське населення своїми громадянами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?