У Путіна відповіли на резонансні звинувачення з боку Польщі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відповіли на резонансні звинувачення з боку Польщі

У Путіна відповіли на резонансні звинувачення з боку Польщі
Джерело:  РІА Новини

У Кремлі не згодні з висунутими Польщею звинуваченнями на адресу російських диспетчерів у катастрофі Ту-154 під Смоленськом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Позиція добре відома: наші слідчі органи займаються цією справою... Безумовно, обставини цієї трагедії, катастрофи, вже досить серйозно досліджені, вивчені, і, звичайно, погоджуватися з такими висновками не є можливим. Робота буде продовжуватися", - заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.
Читайте також: Загибель російського Ту-154: озвучена загадкова деталь
Нагадаємо, лайнер Ту-154 тодішнього президента Польщі Леха Качинського 10 квiтня 2010 року зазнав аварії під час посадки в аеропорту "Смоленськ-Північний", на його борту перебували 96 осіб, всі вони загинули.
Як повідомляв ONLINE.UA, прокуратура Польщі висунула звинувачення на адресу російських диспетчерів в умисному провокуванні катастрофи Ту-154, який розбився в 2010 році під російським Смоленськом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?