У Путіна відповіли на вимогу Трампа повернути Крим: в мережі сміються над дивним фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відповіли на вимогу Трампа повернути Крим: в мережі сміються над дивним фото

У Путіна відповіли на вимогу Трампа повернути Крим: в мережі сміються над дивним фото
Джерело:  online.ua

У Росії відповіли фотожабою на  вимогу президента США Дональда Трампа про повернення Україні окупованого Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.


Читайте також:  Путіна послали: вимога Трампа по Криму розбурхала мережу


Журналіст оприлюднив фотожабу, на якій зображена Адміністрація Трампа, при цьому сам американський лідер зображений як Почекун зі світлим чубчиком. Відзначимо, що Почекуном називається скульптура голландської художниці Маргрит ван Бреворт, встановлена ​​пперед лікарнею в Лейдені.


Почекун являє собою істоту сірого кольору з головою морського слона, тілом гігантської личинки і руками літньої людини, яка сидить на стільці в кімнаті очікування, і після поширення в мережі став популярним в Росії і Україні мемом.


"Трамп чекає повернення Криму", - прокоментував фотожабу Смирнов.



У мережі висміяли журналіста і його невдалий жарт. Так, Bogdan Genbach написав: "Ти ж ще місяць тому д**у йому вилизував. Швидко у вас росіян змінюється все".


Чайка Сергій: "Методичка змінилася?"



Рейгана Рональд: "Так це многоходовочка темного знову".




Крім іншого, сенатор, екс-глава управління внутрішньої політики Кремля Олег Морозов прокоментував РІА Новини вимоги Трампа: "Не варто створювати відразу непереборну конструкцію, яку наша країна не сприймає. Відмова від суверенітету Росії над Кримом не може серйозно розглядатися".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Білому домі запевнили Росію в тому, що санкції проти Кремля не будуть знижуватися до тих пір, поки окупований Крим не повернеться під контроль України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?