У Путіна відповіли Обамі на слова про страх Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відповіли Обамі на слова про страх Кремля

У Путіна відповіли Обамі на слова про страх Кремля
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи слова президента США Барака Обами, що Кремль боїться НАТО, заявив, що, крім риторики Брюсселя, про небезпеку свідчить наближення Альянсу до російських кордонів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Нагадаємо, Барак Обама в інтерв'ю CBS заявив, що Володимир Путін бачить в НАТО, Євросоюзі і трансатлантичній єдності загрозу російській владі, але в цьому російський лідер помиляється.
"Що стосується того, хто для кого становить небезпеку - то тут, напевно, не слід забувати заяви, що постійно звучали протягом останніх кількох років і з Брюсселя, зі штаб-квартири, і з боку членів керівництва цієї організації, - я маю на увазі НАТО - про те, що саме Росію вони розглядають як небезпеку. І ці заяви не обмежуються тільки словами, ми бачимо кроки з нарощування військового потенціалу, наближення цього військового потенціалу в бік російських кордонів, тому тут в цьому випадку достатньо лише констатувати ті факти, які очевидні", - сказав представник Путіна, коментуючи слова президента США.
Пєсков також зазначив, що Путін неодноразово заявляв про бажання Росії вибудовувати добрі відносини з усіма країнами світу.
"Президент неодноразово підкреслював - з різних нагод - бажання Росії вибудовувати взаємовигідні, добрі, конструктивні відносини з усіма країнами світу. Він це говорить постійно", - додав прес-секретар російського лідера.
Раніше президент США Барак Обама заявив, що російська агресія в Україні загрожує цілісній, вільній і мирній Європі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?