У Путіна відреагували на відео про звірства росіян у Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відреагували на відео про звірства росіян у Сирії

У Путіна відреагували на відео про звірства росіян у Сирії
Джерело:  online.ua

Кремль відреагував на оприлюднення відео, які демонструють звірства російських найманців у Сирії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

За словами речника президента РФ Дмитра Пєскова, уряд шокований відеороликом із жорстоким вбивством сирійця.

"Я не знаю, наскільки виправдані висновки, які робляться, усілякі спроби ідентифікувати людей. У будь-якому випадку можу сказати, що ми не маємо жодної інформації та не маємо жодного відношення до цих осіб", - стверджує він.

Нагадаємо, журналісти російського видання "Новая газета" опублікували розслідування щодо жорстокого відео. Ролик демонструє епізод сирійської війни 2017 року. Російські найманці з ПВК "Вагнер" вбили сирійця, попередньо катувавши його.

Мешканцю САР розбили кінцівки кувалдою, відрізали голову, а потім труп підвісили та підпалили. Частина "страти" супроводжувалася ввімкненою музикою.

Журналісти ідентифікували щонайменш одного з винуватців у звірствах. Ним виявився громадянин РФ, пов'язаний з прокремлівським "Вагнером". Багато найманців з цього угрупування пройшли війну проти України на Донбасі.

Пєсков підтвердив, що відповідним інцидентом можуть зайнятися російські правоохоронні органи. Вони самі приймуть рішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці жовтня турецький державний лідер Реджеп Таїп Ердоган заявив, що курди нібито не залишили 30-кілометрову зону на кордоні Сирії. Він погрожує новою операцією у разі провокацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?