У Путіна вирішили почхати на санкції: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вирішили почхати на санкції: в мережі сміються

У Путіна вирішили почхати на санкції: в мережі сміються
Джерело:  online.ua

У Росії заявили, що їм наплювати на наміри Європейського Союзу продовжити персональні санкції щодо понад 100 громадян РФ і України, винних в дестабілізації ситуації в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна.
Раніше видання Bloomberg з посиланням на чотирьох представників ЄС, які говорили на умовах анонімності, повідомило, що санкції можуть бути продовжені в середині березня ще на півроку. У числі тих, кого торкнеться продовження санкцій, будуть соратник президента Росії Володимира Путіна, співвласник СМП Банку Аркадій Ротенберг, а також найбільший акціонер банку "Росія" Юрій Ковальчук.
Читайте також: США зробили гучну заяву про "пом'якшення" санкцій: в мережі сміються над Росією
Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін прокоментував намір ЄС продовжити санкції.
"Питання до Bloomberg: А Євросоюз в курсі, що нам на це начхати? Санкції до нашої промисловості вже привели до зворотного ефекту", - написав він у Twitter.
Користувачі мережі висміяли російського політика.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше видання Bloomberg писало, що президент Росії Володимир Путін, можливо, хоче взяти паузу, перш ніж почати обговорення скасування санкцій з американським президентом Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?