У Путіна вирішили помститися Євросоюзу - що буде робити Кремль
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна вирішили помститися Євросоюзу - що буде робити Кремль

У Путіна вирішили помститися Євросоюзу - що буде робити Кремль
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва ухвалила рішення розширити список громадян країн Євросоюзу, яким заборонений в'їзд на територію Росії - саме так влада РФ вирішила помститися за аналогічні дії з боку Брюсселя. Про рішення Кремля повідомила скандальна речниця МЗС РФ Марія Захарова, інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Російська сторона ухвалила рішення про розширення відповідного списку… представників країн-членів, інститутів ЄС, яким заборонений в'їзд на територію РФ, це питання паритету", - заявила одіозна російська дипломатка.

Варто звернути увагу на те, що ще в січні Євросоюз розширив санкції за "вибори" в окупованому Криму, додавши у "чорний список" 7 людей, які відповідальні за проведення в Криму і Севастополі російських місцевих виборів торік у вересні.

"Ми розглядаємо збереження в силі і подальше розширення подібних чорних списків", - цинічно зазначила офіційна представниця МЗС РФ.

Як відомо, 8 вересня в анексованому Криму Росія незаконно провела вибори депутатів до окупаційного "Державної ради Республіки Крим" і "місцевих рад". Влада ЄС відразу попередила офіційну Москву, що не визнає "вибори" в окупованому Криму та обраних на цих "виборах" представників.

Що цікаво, Кремль досі плекає надію, що через пандемію коронавірусу антиросійські санкції можуть скасувати. Політолог Сергій Постоловський наголошує, що цього не буде. На його думку, COVID-19 може спровокувати лише негативні наслідки для росіян та особисто для Володимира Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Кремля Володимир Путін цинічно заявив, що поки не знає, ким буде у 2024 році, однак може подумати про якусь посаду, якщо росіяни захочуть його бачити у владних структурах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?