У Путіна вирішили захистити Трампа від Мадонни й викликали гнів у мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вирішили захистити Трампа від Мадонни й викликали гнів у мережі

У Путіна вирішили захистити Трампа від Мадонни й викликали гнів у мережі
Джерело:  online.ua

Пропагандист політики президента Росії Володимира Путіна Дмитро Смірнов заступився за президента США  Дональда Трампа, якого обматюкала американська співачка Мадонна, чим викликав глузування користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу.
Нагадаємо, під час "Маршу жінок на Вашингтон", акції проти Трампа, Мадонна заявила, що хотіла підірвати Білий дім, додавши, що події, які виникли в результаті приходу мільярдера до влади, свідчать про те, що США потребують змін. На завершення свого виступу знаменита співачка зізналася, що вона "зла і в сказі", і обматюкала Трампа.
Читайте також: Марш жінок проти Трампа: з'явилося вражаюче відео
У Кремлі поспішили захистити Трампа.
"Мадонна запропонувала підірвати Білий дім і перейшла на мат: американські майстри культури не соромляться у висловах на адресу Трампа", - написав Смірнов.


У мережі висміяли російського пропагандиста.








Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії відбулася вечірка на честь інавгурації президента США Дональда Трампа, де присутніх годували пиріжками і поїли дешевим шампанським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?