У Путіна вирішили жорстко висловитися про Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вирішили жорстко висловитися про Трампа

У Путіна вирішили жорстко висловитися про Трампа
Джерело:  РІА Новини

У Міністерстві закордонних справ Росії висловили невдоволення  словами новообраного президента США Дональда Трампа, який назвав померлого лідера кубинської революції Фіделя Кастро "жорстким диктатором".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Директор латиноамериканського департаменту МЗС РФ Олександр Щетінін заявив, що такі слова Трампа про Фіделя Кастро залишаться на совісті республіканця.
"Що стосується різних проявів і бажань позлословити і висловитися в неповажній манері щодо людини, яка пішла з життя, політика, я це залишаю на совісті тих людей, які це роблять. Фідель Кастро, як би не відносилися до нього різні політичні сили, був великим політичним діячем сучасності. І він в абсолютній мірі гідний поваги всіх", - сказав Щетінін.


У мережі висміяли заяву представника МЗС РФ.





Нагадаємо,  знаменитий лідер кубинської революції Фідель Кастро в віці 90 років помер в ніч на 26 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін відреагував на смерть Фіделя Кастро і назвав його символом цілої епохи в історії світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?