У Путіна висунули Україні нові звинувачення щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна висунули Україні нові звинувачення щодо Донбасу

У Путіна висунули Україні нові звинувачення щодо Донбасу
Джерело:  interfax.com.ua

У Росії вважають, що Україна зриває виконання Мінських угод щодо врегулювання ситуації на Донбасі.


Читайте також: У що бойовики перетворюють Донбас: з'явилося моторошне відео


Про це в ході розмови з журналістами 21 лютого заявив представник Росії в Тристоронній контактній групі Борис Гризлов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".


"На минулому засіданні Контактної групи досягнута домовленість про відвід важкого озброєння відповідно до ліній, зазначених в Мінських угодах. Це повинно було статися 20-го лютого. На жаль, змушений констатувати: на поточний момент всередині зони безпеки фактично на всьому протязі лінії розмежування все ще розміщене важке озброєння", - заявив Гризлов.


Читайте також: У Путіна плюнули в душу бойовикам ДНР-ЛНР: в мережі сміються


На його думку, за зрив досягнутих домовленостей відповідальний Київ: "Нинішня українська влада не прагне до вирішення комплексу проблем, що накопичилися в регіоні", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на переговорах в нормандському форматі 18 лютого домовилися про припинення вогню на Донбасі з 20 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?