У Путіна визнали, що ведуть три війни
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна визнали, що ведуть три війни

У Путіна визнали, що ведуть три війни
Джерело:  РІА Новини

Спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін визнав, що Росія зараз бере участь одразу в трьох війнах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Росія зараз веде три війни - тією чи іншою мірою бере участь у трьох озброєних конфліктах", - сказав він, коментуючи відповідну заяву німецького політолога.
За словами Наришкіна, війни, в яких бере участь Росія, йдуть в Сирії, Україні та Нагірному Карабасі.
При цьому депутат запевнив, що участь Росія в конфліктах на Донбасі і в Карабасі «обмежується участю в Мінській групі ОБСЄ».
Що стосується війни в Сирії, то, за словами голови Держдуми, "Росія, справді, бере участь - і весь світ бачить, яким чином Росія бере участь у цьому важкому кривавому конфлікті.
«У Росії є невелика коаліція партнерів, Іран бере участь, курдські повстанці і урядова армія", - зазначив він.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Наришкін заявив, що в  разі війни Росії з країною, «потенціал якої можна порівняти з Україною», бойові дії зайняли б максимум чотири дні.
На цю заяву одразу відреагував секретар РНБО Олександр Турчинов, який припустив, що у «Росії справді серйозні проблеми, якщо навіть Наришкін каже, що вони не протримаються і чотирьох днів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?