У Путіна вже почали виправдовуватися через визнання "паспортів ДНР-ЛНР"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вже почали виправдовуватися через визнання "паспортів ДНР-ЛНР"

У Путіна вже почали виправдовуватися через визнання "паспортів ДНР-ЛНР"
Джерело:  РІА Новини

Указ президента Росії Володимира Путіна про визнання в РФ документів, виданих на окупованих терористами територіях України, не є визнанням угруповань ДНР-ЛНР.


Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Це ні в якій мірі не говорить про визнання ЛНР і ДНР, це тимчасова міра, покликана повернути жителям Донбасу права, які вони втратили після того, як Україна перестала їм видавати і продовжувати документи", - заявив Джабаров.


Читайте також: Ватажки ДНР-ЛНР розсипалися в подяках Путіну


За його словами, Україна більше не видає документи жителям окупованих територій Донбасу, в той час як "люди там продовжують вмирати, народжуватися, водійські права у них закінчують свою дію".


"В результаті вони навіть не можуть приїхати до Росії, тоді як всі інші українці безперешкодно можуть перетинати українсько-російський кордон. Так що ми просто зрівняли їх у правах з іншими громадянами України", - додав російський політик.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України Петро Порошенко сказав, що новий указ Путіна про визнання "паспортів" ДНР-ЛНР підтверджує факт окупації Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?