У Путіна вже відкрито говорять про новий СРСР: в мережі іронізують
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вже відкрито говорять про новий СРСР: в мережі іронізують

У Путіна вже відкрито говорять про новий СРСР: в мережі іронізують

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що  Володимир Путін  продовжує вважати розпад СРСР катастрофою і розраховує на нову інтеграцію на просторі колишнього Радянського Союза.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
«Це була катастрофа, яка значно відкинула нас у нашому розвитку. Всі країни, які сьогодні є незалежними, фактично були відкинуті на десятиліття назад після краху Радянського Союзу», - сказав Пєсков в інтерв'ю російському телеканалу «Мир».
Читайте також: Як війська Путіна обстрілювали Україну: експерти Bellingcat створили карту, з'явилося відео
За словами прес-секретаря Путіна, зараз «неможливо говорити про якісь реверсивні процеси». При цьому він зазначив, що у Росії існує «потреба нової інтеграції на просторі колишнього Радянського Союзу».
«І тут ми якраз бачимо СНД. Так, це дуже складний, дуже неповороткий інтеграційний процес, але безальтернативний для всіх нас. Ми бачимо, що на грунті СНД визрівають більш динамічні, більш тісні формати взаємодії, такі, як ЕЕАС, тому логіка ось цієї нової інтеграції - вона все-таки домінує», - сказав Пєсков.
Користувачі мережі іронізують з приводу заяв Пєскова.





Як повідомляв ONLINE.UA,  останній генеральний секретар ЦК КПРС і екс-президент СРСР Михайло Горбачов заявив, що в межах колишнього Радянського Союзу може утворитися нова союзна держава.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?