У Путіна вже відкрито загрожують Україні терактами
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна вже відкрито загрожують Україні терактами

У Путіна вже відкрито загрожують Україні терактами
Джерело:  online.ua

Депутат Держдуми РФ Андрій Козенко пригрозив терактом у відповідь на  оголошення українського уряду про початок будівництва 150-метрової телерадіокоммунікаціонной вежі в Чонгарі Херсонської області, призначеної для трансляції сигналу в Крим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


"Це абсолютно маячне рішення. Навіть якщо уявити, що ця споруда - навіть на вигляд вельми квола - запрацює і почне насильно подавати український сигнал в будинки кримчан, то нічого, крім нової хвилі злості на адресу Києва, це не викличе", - заявив Козенко.


Читайте також: Ракетами по Путіну: нова тактика Києва


"Однак, я думаю, що кримчанам все ж не вдасться побачити блакитний (у всіх сенсах) вогник з української Ради в своїх телевізорах, оскільки телевежу на Чонгарі з великою ймовірністю чекає доля підірваних терористами Меджлісу електроопор - вона буде знищена: або вітром, або чиновниками, які зекономлять на її будівництві, або тими ж божевільними радикалами, які окопалися в Херсонській області", - підкреслив російський депутат.



У соцмережах критично сприйняли таку заяву Андрія Козенко і розцінили це відвертою заявою про підготовку теракту. RoksolanaToday&Крим написала: "Увага! Депутат Госдури Козенко визнається в підготовці теракту на території материкової України".


Єгор Шилов: "Депутат, ти б рот відкривав, коли подумав, а не коли пе**нул..."



Як повідомляв ONLINE.UA, так званий "міністр" внутрішньої політики, інформації та зв'язку Криму  Дмитро Полонський заявив про відсутність "законних підстав" трансляції українського телебачення в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?