У Путіна вже вигадали, як будуть мститися США за санкції
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна вже вигадали, як будуть мститися США за санкції

У Путіна вже вигадали, як будуть мститися США за санкції
Джерело:  online.ua

Заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков заявив, що офіційна Москва уже вигадала принаймні один варіант відповіді Штатам через санкції проти "Північного потоку-2". Там можуть розширити список іноземців, яким заборонено в'їзд в країну. За словами російського дипломата, відповідь на санкції проти газопроводу "буде не тільки риторична", передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Окрім того, Рябков наголосив, що відповідь точно буде, бо "про це вже заявили на рівні керівництва".

"Поспішати ми з цим не будемо, тут немає ніякої гонки, до якогось терміну щось здійснити, про щось оголосити", - додав він.

Заступник голови МЗС РФ назвав один із варіантів відповіді. За його словами, ті, хто мають відношення до просування санкцій проти Росії не зможуть в'їхати в країну вільно, як будь-який американець.

"Відповідь буде знайдено, вона може бути у формі розширення наших стоп-листів на в'їзд у Росію. Їх списки, американські, щодо обмежень на в'їзд в США часто стають надбанням гласності, у нас такої практики немає", – сказав він.

Російський дипломат наголосив, що Москва не має наміру вводити обмеження проти американського бізнесу, який працює на території Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Кабміну Олексій Гончарук заявив, що санкції США проти "Північного потоку-2" підсилюють Україну. Саме так він прокоментував їхній перший результат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?