У Путіна занепокоїлися через американських військових біля кордонів Росії: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна занепокоїлися через американських військових біля кордонів Росії: з'явилося фото

У Путіна занепокоїлися через американських військових біля кордонів Росії: з'явилося фото
Джерело:  РІА Новини

Президент Литви Даля Грібаускайте заявила, що майбутні військові навчання Росії і Білорусі "Захід-2017" демонструють підготовку цих країн до війни із Заходом, при цьому в РФ занепокоїлися присутністю американських військових біля своїх кордонів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ми бачимо, що загрози різні, вони зростають, ми з занепокоєнням очікуємо навчань "Захід-2017", під час яких концентруються численні й агресивні сили, йде демонстративна підготовка до війни з Заходом", - сказала Грібаускайте в Ризі в рамках зустрічі глав країн Балтії.
У вересні 2017 року відбудуться спільні стратегічні навчання збройних сил Білорусі й РФ "Захід-2017".
Читайте також: У Путіна вже готуються відбивати атаку на Москву: соцмережі веселяться
У Росії відреагували на слова президента Литви, заявивши, що американські військові загрожують кордонам РФ. Так, російський пропагандист Дмитро Смірнов написав у Twitter:
"Російська небезпека налице: агресивна фортеця в Івангороді загрожує американським військовим, які мирно фотографуються в Естонії", - відповів пропагандист на слова Грібаускайте, супроводивши свій пост фото військовослужбовців США.





Як повідомляв ONLINE.UA,  армія США показала відео бойових стрільб основних бойових танків М1А2 і БМП M2А2 Bradley в ході навчань на полігоні Свентошув у Польщі, чим розлютила російський сегмент соціальних мереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?