У Путіна "заспокоїли" росіян щодо виборів президента
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна "заспокоїли" росіян щодо виборів президента

У Путіна "заспокоїли" росіян щодо виборів президента

Глава Центрвиборчкому РФ Елла Памфілова спростувала повідомлення про те, що в країні можуть відбутися дострокові вибори, заявивши, що вибори президента Росії пройдуть в березні 2018 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
За словами Памфілової, проведення дострокових виборів президента Росії в наступному році неможливо навіть технічно.
«Тому я глибоко впевнена, що вибори, як я розумію і навіть смію стверджувати, відбудуться у визначений законом час, тобто в березні 2018 року», - заявила глава ЦВК.
Читайте також: Пу тін придумав, як зберегти владу - Bloomberg розкрив таємні подробиці

Нагадаємо, в листопаді з сайту російського видання "Московський комсомолець" зникло інтерв'ю з професором МДІМВ, політологом Валерієм Солов'єм, який передбачив зміщення Володимира Путіна з посади президента РФ і дострокові вибори.
7 листопада прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що повідомлення про дострокові вибори президента Росії є "абсолютною схоластикою", додавши, що "питання на порядку денному немає як такого".
Як повідомляв ONLINE.UA, наступниками Путіна на посту глави держави можуть бути нинішній прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, а також губернатор Тульської області Олексій Дюмін, який в минулому був довіреним охоронцем нинішнього російського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?