У Путіна заявили, що Лавров не лаявся на журналістів: в мережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна заявили, що Лавров не лаявся на журналістів: в мережі веселяться

У Путіна заявили, що Лавров не лаявся на журналістів: в мережі веселяться
Джерело:  online.ua

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова спростувала факт того, що  міністр закордонних справ Сергій Лавров назвав журналістів Reuters дебілами в ОБСЄ в Гамбурзі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновниці.


"Сьогодні вранці Сергій Вікторович йшов по коридору комплексу, обладнаного під РМЗС ОБСЄ в Гамбурзі. Йому назустріч вийшли люди з камерою і «вудкою». Вони включили камеру, направили мікрофон. Тоді Лавров по-англійськи запитав: «Що ви хочете?». Кореспонденти не відповіли. Вони просто мовчали і продовжували його знімати. Більше Сергій Вікторович їм нічого не сказав. Він розвернувся і пішов до кімнати", - написала представниця МЗС РФ.


"Якщо вони порахували себе ображеними, значить, у них на це були вагомі підстави. Дивіться ролик ;) А потім можна подивитися годинну прес-конференцію С.Лаврова, яку він дав через 20 хвилин після цього, відповівши в тому числі на питання Рейтерс, задані чомусь на зовсім іншу тему)))))", - додала Захарова.



Користувачі соцмереж в більшості своїй розкритикували заяви представниці відомства Лаврова. Так, Proud Pindos написав: "При проголошенні цих слів у роті Захарової було ясно видно кисть чиєїсь руки з дорогим годинником на зап'ястку..."


Вітя Молотов: "Ахаха... я так і знав)))) ноу кріміналіті))))"


Сидор Сидоров: "Це ситуація як іхтамнема. Коли пред'являють реальні докази про російську техніку і солдатів на Донбасі, вони все так само - вони дабравольці".


Rus Net: "Захарова не спростувала, а в черговий раз збрехала. Але їй не звикати. Ці дебіли вже не можуть стримати себе і брешуть навіть там, де, здавалося б, брехати не тільки безглуздо, але і просто відверто нерозумно".


Читайте також: Жириновському офіційно дозволили називати росіян дебілами


Сидор Сидоров: "Але все ж нерви у коня нікуди, погані справи на Рашці".


Андрій Дементьєв: "ІДІЛ вже думає як взяти відповідальність за лайку Лаврова".


Дмитро Єрмаков: "Сумна конячка, тому і обзивається".


Невідомо Невідомо: "Так вона незабаром скаже що Воффка не визнав Крим расейським!"


Kirill Polevoy: "Нібито? Марія вважає нас за ідіотів?".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Лавров назвав так звану ЛНР Лаоською народною республікою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?