У Путіна заявили, що звільненню Савченко заважає Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна заявили, що звільненню Савченко заважає Київ

У Путіна заявили, що звільненню Савченко заважає Київ
Джерело:  ТВЦ

У Кремлі заявили про те, що  звільненню незаконно засудженої та утримуваної в Росії української льотчиці Надії Савченко  заважає "русофобська істерика" в Києві.


Про це заявив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТВЦ.


Пєсков пояснив, що в Росії Надія Савченко є простою засудженої, і буде відбувати термін згідно з рішенням суду. За його словами, інше рішення може прийняти тільки глава Російської Федерації, і поки ніяких рішень від Путіна не надходило.


Прес-секретар Путіна зазначив, що в Києві відбувається екзальтація, близька до істерії, і накручується громадська думка Заходу.


"Я б відніс це до витрат такої загальної русофобської істерики, яка має місце, причому цей прояв жодним чином не сприяє, а робить набагато більш складним рішення цієї проблеми. В такому шумі такі теми не обговорюються і ніяк не вирішуються. Ми глибоко шкодуємо, що така істерика є. Це робить рішення цієї проблеми набагато більш складним процесом, в тиші такі справи вирішуються набагато легше", - заявив Пєсков.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, глава фракції "Батьківщина"  Юлія Тимошенко заявила про те, що в наступні кілька тижнів Савченко може повернутися в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?