У Путіна збудилися через емблему української розвідки: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна збудилися через емблему української розвідки: в мережі сміються

У Путіна збудилися через емблему української розвідки: в мережі сміються
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах обговорюють нову емблему української розвідки, фотографія якої розміщена на сайті президента України  Петра Порошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Порошенко  24 жовтня представив нового начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Василя Бурбу, і інформація про це на сайті глави держави була проілюстрована фотографією з заходу, на якій була зображена емблема розвідки.


На емблемі зображена сова, що зависла над картою світу і пронизує гострим мечем територію Росії.


"Україна - понад усе!" і сова з мечем над виділеної на мапі Росією: українська розвідка зовсім палиться», - написав у своєму Twitter російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який активно підтримує політику президента РФ Володимира Путіна.




При цьому в мережі Смирнова не підтримали.


AZ есьм царр: А ніхто і не говорить, що вони не будуть працювати проти найбільшої загрози - Росії. Теж мені, новина.


Роіссі Пітун: Чарівні підсумки зовнішньої політики Путіна, кримської весни і створення Новоросії ... Все через ... опу, як завжди.


Наташа о_О: Першими руссофашисти запалилися! І палитися не припиняють ... А ці крики про сов просто агонія завравшегося злочинця-боягуза.


Bob Baumann: Да уж, для росіян великий секрет, що ніхто, крім нас, не намагається розвалити Україну. Ось що кіселівщина з людьми робить!


vovkas: Тому що з усіх країн в світі тільки у РФ розуму вистачило запустити на нашу територію недоумкуватого Гіркіна і копчених бурятів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  українська розвідка показала фото нових кадрових військовослужбовців російських окупаційних військ президента РФ Володимира Путіна, які воюють на Донбасі проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?