У Путіна здивували заявою щодо Самойлової і Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Путіна здивували заявою щодо Самойлової і Євробачення

У Путіна здивували заявою щодо Самойлової і Євробачення
Джерело:  ТАРС

У Росії сподіваються, що Київ перегляне рішення про заборону на в'їзд в Україну Юлії Самойловій, і співачка зможе взяти участь в Євробаченні-2017.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков.
"Ми вважаємо це рішення надзвичайно невдалим, і насправді ми б звичайно очікували, що це рішення до конкурсу буде переглянуто і російська учасниця зможе взяти участь в цьому конкурсі", - підкреслив Пєсков.

Читайте також: Орга нізатори Євробачення прокоментували рішення України щодо Самойлової
"А що стосується української сторони, то рішення (СБУ), з нашої точки зору, абсолютно несправедливе, воно невдале, і ми все-таки сподіваємося, що воно буде переглянуто", - ще раз підкреслив представник Кремля.
Нагадаємо, учасниці Євробачення-2017 від РФ Юлії Самойловій заборонили в'їзд в Україну терміном на три роки. За даними ЗМІ, Самойлова в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка в 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".
Як повідомляв ONLINE.UA, ще до прийняття рішення щодо Самойлової Пєсков заявляв, що Росія не буде замінювати свого учасника на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?