У Путіна знайшли нову відмовку проти поліцейських ОБСЄ на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знайшли нову відмовку проти поліцейських ОБСЄ на Донбасі

У Путіна знайшли нову відмовку проти поліцейських ОБСЄ на Донбасі
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що питання про розміщення поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі не можна розглядати, поки не будуть виконані Мінські домовленості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ми тільки можемо ще раз висловити жаль у зв'язку з тим, що українські переговорники досить часто змінюють свої позиції, досить часто змінюють балансування своїх підходів, але в цілому де-факто роблять все, щоб не виконувати ті зобов'язання, які покладені на Київ за Мінськими домовленостями... Жодне з питань не можна розглядати поза загальним контекстом Мінських домовленостей. Мінські домовленості це цілий комплекс заходів і кроків, які повинні бути зроблені, і які, як ми бачимо, до цього часу не робляться", - відповів Пєсков на запитання журналістів про позицію Росії щодо розміщення збройної місії ОБСЄ на Донбасі.
Нагадаємо, заступник державного секретаря США з питань Європи та Євразії Віктория Нуланд заявила, що питання поліцейської місії ОБСЄ на сході України перебуває на стадії обговорення.
Також повідомлялося, що офіційний представник МЗС Німеччини Мартін Шефер зазначив, що зміни абсолютно цивільного характеру спостережної місії ОБСЄ не обговорюються за участю Німеччини і Франції ні в рамках ОБСЄ, ні "нормандського формату".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?