У Путіна знайшли своє "пояснення" вбивства Вороненкова
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знайшли своє "пояснення" вбивства Вороненкова

У Путіна знайшли своє "пояснення" вбивства Вороненкова
Джерело:  Gazeta.ru

Екс-депутат Держдуми РФ  Денис Вороненков, вбитий в Києві після отримання громадянства України, помер через те, що потрапив в "небезпечне середовище".


Про це заявив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков в інтерв'ю телеканалу ABC News, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Газета.ru".


Читайте також: У Росії прийняли гучне рішення щодо вбивства Вороненкова


"Це жахлива трагедія, і ми насправді сподіваємося, що українська сторона зможе провести необхідне розслідування цього. Це справжня трагедія", - заявив прес-секретар Путіна.


"Людина, що покинула батьківщину і вирішила переїхати до Києва, на жаль виявилася в країні і в місті, де все більше домінує роль націоналістичних і ультраелементыв", - продовжив він.


"І дуже небезпечне середовище. І ми шкодуємо його сім'ю, його дітей. І ми сподіваємося, що буде проведено необхідне розслідування", - додав Пєсков.


Нагадаємо,  екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков був застрелений в центрі Києва, на вулиці Пушкінській, після виходу з готелю "Прем'єр-Палас".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в МВС заявили, що вбивця Дениса Вороненкова був агентом російських спецслужб, впровадженим в силове відомство України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?