У Путіна знайшли йому союзника в США: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знайшли йому союзника в США: в мережі сміються

У Путіна знайшли йому союзника в США: в мережі сміються
Джерело:  Fortune

Колишній Державний секретар США Генрі Кіссінджер в Давосі заявив, що президент Росії Володимир Путін «забезпечує рівновагу в світі», чим порадував відомого пропагандиста Дмитра Смірнова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fortune.
Виступаючи на Всесвітньому економічному форумі в Давосі Кіссінджер заявив, що він не тільки нічого не має проти "міцної чоловічої дружби" між Дональдом Трампом і Путіним, але й сподівається, що лідери США і Росії ще більше зблизяться.
Екс-держсекретар США також зазначив, що в цілому згоден з позицією Трампа щодо Росії і що між США, Європою та РФ потрібен діалог, який встановить нові військово-політичні реалії. За його словами, вибудовування діалогу з Москвою - одне з найважливіших завдань для США і Трампа.

Читайте також: Небезпечний план миру Трампа і Путіна виявився вигадкою: з'явилися гучні деталі
Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смірнов звернув особливу увагу на фразу Кіссінджера про те, що саме Путін «забезпечує рівновагу в світі», процитувавши американського політика в своєму Twitter.



Користувачі прокоментували цю заяву.





Як повідомляв ONLINE.UA,  європейські ЗМІ стверджували, що колишній Державний секретар США Генрі Кіссінджер розробляє план для американського президента Дональда Трампа щодо нормалізації відносин США з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?