У Путіна знову від душі потопталися по "Новоросії"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знову від душі потопталися по "Новоросії"

У Путіна знову від душі потопталися по "Новоросії"

У ЗМІ США з'явилися повідомлення про можливу операцію між Кремлем і Білим домом щодо Донбасу, в свою чергу прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков відхрестився від подібних планів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лента.ру".
Раніше газета The Washington Post писала, що Росія і США нібито готують «велику угоду», в ході якої Вашингтон може визнати приєднання Криму до Росії в обмін на спільну боротьбу з «Ісламською державою».
Коментуючи цю інформацію, Пєсков акцентував увагу на тому, що конфлікт на Донбасі нібито є "внутрішнім", і мова йде про людей, нібито відторгнутих своєю ж країною, а не якісь "незалежні" ДНР-ЛНР або міфічну "Новоросію".

Читайте також: У Трампа зробили ще одну сумну для Росії заяву
"Навряд чи внутрішньоукраїнський конфлікт може бути предметом якоїсь угоди. Ця інформація жодним чином не відповідає дійсності, - заявив прес-секретар Путіна і додав. - Предметом угоди не може бути доля людей, які живуть в Донбасі і які зараз де-факто відторгнуті своєю власною державою".
Нагадаємо, 6 лютого президент США Дональд Трамп заявив, що не знає, що насправді відбувається на Донбасі, і збирається розібратися в реальній ситуації, перш ніж робити якісь дії.
Як повідомляв ONLINE.UA, у відповідь на заяви Трампа глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що його прагнення вникнути в суть проблем на Україні є якісним зрушенням у порівнянні з позицією адміністрації Барака Обами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?