У Путіна знову взялися за тему "Правого сектора"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знову взялися за тему "Правого сектора"

У Путіна знову взялися за тему "Правого сектора"
Джерело:  Слідком РФ

У Росії порушено кримінальні справи стосовно п'ятьох росіян, які приїхали в Україну і вступили до лав "Правого сектора".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Слідчого комітету Росії.
Росіян Ігоря Чудінова, Геннадія Хамраєва, Георгія Стоцького, Романа Стригункова і Олександра Валова звинувачують за статтею "керівництво діяльністю екстремістської організації і участь в ній".
При цьому в СК знову почали розкручувати образ "карателів" з "Правого сектора" і дій проти мирного населення Донбасу, який активно просувається пропагандистськими ЗМІ.

Читайте також: Не треба бекати : Ярош потоптався по путінському міністру
"Чудінов як заступник командира одного з бойових структурних підрозділів Добровольчого українського корпусу "Правий сектор", а Хамраєв як боєць названого підрозділу брали активну участь в каральних операціях проти мирного населення", - йдеться в повідомленні СК РФ.
При цьому Стоцького, Стригункова і Валова звинувачують в тому, що вони "систематично брали участь в мітингах і ходах, організованих "Правим сектором", а також вели в інтернеті пропаганду ідеології руху.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії за підозрою в екстремізмі були відкриті кримінальні справи на Дмитра Яроша і керівників "Правого сектора": Андрія Тарасенка, Андрія Стемпіцького, Валерія Воронова, Артема Скоропадського і деяких інших.
У свою чергу Дмитро Ярош оригінально відреагував на звинувачення Слідчого комітету Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?