У Путіна знову зробили гучну заяву по Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знову зробили гучну заяву по Україні

У Путіна знову зробили гучну заяву по Україні
Джерело:  online.ua

Спікер Держдуми Сергій Наришкін порівняв  заборону показу російських фільмів в Україні  з подіями в фашистській Німеччині і запропонував російським каналам більше показувати фільмів, знятих за творами українських письменників.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


"Мабуть, варто дочекатися, коли на площах столиці України та інших містах почнуть спалювати заборонені книги і тоді буде повне подібність з Третім рейхом. Я б запропонував нашим телеканалам більш активно демонструвати фільми за творами великих українських авторів", - сказав він.


Третім рейхом називали фашистську Німеччину з 24 березня 1933 по 23 травня 1945 року. Він був пов'язаний з владою Націонал-соціалістичної німецької робітничої партії під керівництвом Адольфа Гітлера.


У НСДАП вживали термін «Третій рейх», щоб підкреслити спадкоємність своєї держави великим імперіям минулого.


Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підписав закон, яким остаточно заборонив показ російських фільмів, знятих після 2013 року, а також стрічок, що популяризують органи влади держави-агресора.


Раніше  Державне агентство України з питань кіно на підставі рішення експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно протягом вересня-жовтня 2015 року відмовило в реєстрації і анулювало прокатні посвідчення ряду фільмів країни-агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?