У Путіна зняли відео про те, як він мало не розбився на літаку
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зняли відео про те, як він мало не розбився на літаку

У Путіна зняли відео про те, як він мало не розбився на літаку
Джерело:  online.ua

У Росії зняли пропагандистський відеоролик про те, як  президент РФ Володимир Путін  мало не загинув під час екстремальної посадки його літака в Санкт-Петербурзі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Кремлівського пулу Дмитра Смірнова.
"Кидки були такі, все вибило, на руки перейшли, керма навіть не слухалися. Ми злетіли вгору, і якби не були пристебнуті хоч хтось, вони б могли голову розбити об стелю. Але всі були пристебнуті, в тому числі й Володимир Володимирович, природно", - розповідає колишній генеральний директор Спеціального льотного загону "Росія" Володимир Федорушкін.
Він додав, що після посадки Путін викликав пілота в кабінет і запитав, що це було.
"Чесно кажучи, переляк був. Охорона теж бігає. Я йому все пояснив, що там з (повітряною) річкою.. він говорить: "Ну це зрозуміло", - згадує льотчик.


Варто зазначити, що користувачі соцмережі висміяли черговий ролик пропагандистського російського телеканалу "Росія1".






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ Білорусі  Володимир Макей заявив, що сильна залежність від Росії "особливо шкідлива" в періоди економічних криз і тому Білорусь хоче від неї відійти. У мережі вже обговорюють новий "удар в спину".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?