У Путіна зробили гучну заяву про ядерну зброю і ракети, націлені на Європу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили гучну заяву про ядерну зброю і ракети, націлені на Європу

У Путіна зробили гучну заяву про ядерну зброю і ракети, націлені на Європу
Джерело:  ТАРС

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Москва не відведе  ракетні комплекси "Іскандер" з Калінінграда, поки в Європі існує націлена проти Росії ракетна система.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Це дуже складне питання. Ви не може просто відвести ці ракети з Калінінграда, не знаючи, що плани створення цілої антиросійської ракетної системи на європейському континенті будуть скасовані", - сказав Пєсков.
За його словами, Росія не проміняє ядерний паритет з США на скасування санкцій, оскільки виступає "за справедливе роззброєння, без порушення рівноваги в світі".
Нагадаємо, "Іскандер" призначений для знищення таких цілей, як ракетні комплекси, реактивні системи залпового вогню і далекобійна артилерія, літаки і вертольоти на аеродромах, командні пункти та вузли зв'язку. Дальність дії модифікації "Іскандер-М" становить до 500 км.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Трамп заявив, що готовий запропонувати президенту РФ Володимиру Путіну зняття американських санкцій в обмін на скорочення ядерних озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?