У Путіна зробили гучну заяву щодо визнання ДНР-ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили гучну заяву щодо визнання ДНР-ЛНР

У Путіна зробили гучну заяву щодо визнання ДНР-ЛНР

Член Ради Федерації від Криму Ольга Ковітіді запропонувала визнати самопроголошені ДНР і ЛНР, а також почати навчати юнаків-абітурієнтів з ОРДЛО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Як повідомляє агентство, сенатор від Криму пропонує рухатися в напрямку визначення міжнародного правового статусу самопроголошених "республік" Донбасу.

Читайте також: Кликав додому і вбивав "Точкою У": мережа сміється над новою заявою Росії

"Найважливішим сьогодні фактором є сприяння у визнанні зазначених "республік". Це встановлення міжнародного статусу "Донецької і Луганської народних республік". Нам необхідно, щоб ми визначилися щодо міжнародного статусу "республік", виходячи з того, що Україна порушила мінські угоди", - заявила Ковітіді.
Також сенатор запропонувала приймати в російські, в тому числі військові, вищі юнаків-абітурієнтів з ОРДЛО.
"Ми зобов'язані сприяти підготовці воїнів в боротьбі з фашизмом 21 століття", - заявила Ковітіді.
Нагадаємо, про підписання Володимиром Путіним указу про визнання ряду документів так званих ЛНР-ДНР стало відомо 18 лютого.
На наступний день з'явилася реакція США, в якій йшлося про те, що крок президента РФ суперечить Мінським угодам.
У Кремлі заявили, що в ситуації, яка змусила президента РФ Володимира Путіна підписати указ про визнання "паспортів ЛНР-ДНР", "винна Україна".
Як повідомляв ONLINE.UA, в так званих ДНР-ЛНР повідомили про припинення поставок вугілля на територію України і розглядають можливість поставляти сировину в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?