У Путіна зробили несподівану заяву щодо звільнення Сенцова
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили несподівану заяву щодо звільнення Сенцова

У Путіна зробили несподівану заяву щодо звільнення Сенцова
Джерело:  РІА Новини

Мін'юст Росії доручив тюремній службі підготувати документи для вирішення питання про передачу Україні чотирьох засуджених, включаючи режисера Олега Сенцова, для подальшого відбування покарання на Батьківщині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
7 квітня в Мін'юст надійшов запит від України щодо передачі Олександра Кольченка, Геннадія Афанасьєва, Олега Сенцова, Юрія Солошенка для подальшого відбування покарання в Україні.
"На підставі звернень української сторони, що надійшли 10 березня 2016 року, Мін'юст Росії листами від 25 березня спрямував в Федеральну службу виконання покарань доручення підготувати необхідні документи для вирішення питання передачі зазначених засуджених, а також перевірити наявність або відсутність підстав, що перешкоджають цій передачі. Про це того ж дня направили повідомлення в Мін'юст України", - заявили в прес-службі російського відомства.
У Мін'юсті Росії підкреслили, що остаточне рішення буде прийнято федеральними судами РФ.
Раніше повідомлялося, що Росія офіційно визнала українське громадянство українського кінорежисера Олега Сенцова і кримського активіста Олександра Кольченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?