У Путіна зробили нову хамську заяву, порівнявши США з собакою
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили нову хамську заяву, порівнявши США з собакою

У Путіна зробили нову хамську заяву, порівнявши США з собакою
Джерело:  ТАРС

Заступник міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова Сергій Рябков, коментуючи заяви Вашингтона про можливість впровадження нових санкцій, порівняв США з собакою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Поки все відбувається в такому рефлекторному режимі. Як у собаки Павлова: задзвенів дзвінок - і почалося виділення шлункового соку. Якщо мавпу довго потримати в клітці, то можна навчити її натискати на важіль і буде випадати корм. Так і тут: якщо щось не влаштовує США в поведінці Росії, починаються крики про санкції", - сказав чиновник.
"Це просто негідно країни, яка вважає себе здатною досягати своїх зовнішньополітичних цілей. Такими методами ніяких зовнішньополітичних цілей не можна досягти", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, держсекретар США Джон Керрі раніше сказав про можливість застосування нових санкцій відносно Росії у відповідь на її дії в Сирії. У вересні в Сирії обстріляли гумконвой ООН, який повинен був доставити допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?