У Путіна зрозуміли, що росіян не турбує курс рубля
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зрозуміли, що росіян не турбує курс рубля

У Путіна зрозуміли, що росіян не турбує курс рубля

Пресс-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, аналізуючи найчастіше задавані Володимиру Путіну питання, які надходять на пряму лінію, заявив, що більшість росіян не хвилює курс рубля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.


«Переважну більшість населення курс рубля не турбує. Це далеко не те питання, яке можна було б віднести до категорії критичних. Зростання цін - так. Невиплата зарплати - так», - розповів Пєсков.
За його спостереженнями, «очевидна яскраво виражена підтримка» зовнішньополітичного курсу президента країни. Росіяни як і раніше стурбовані ворожим ставленням США до Росії.
«Є гострі постановки питання, є філософські, є конкретні прохання», - додав представник Кремля.
Пєсков підкреслив, що питання Путіну надсилають і громадяни України, але про  незаконно засуджену в РФ українську льотчицю Надію Савченко  вони не питають.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  за словами Пєскова, більшість питань росіян носять соціально-економічний характер - їх хвилюють проблеми в сфері ЖКГ і погані дороги.
Нагадаємо, щорічна "Пряма лінія" з президентом Росії розпочнеться 14 квітня о 12.00.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?