У Путіна зухвало заявили про розчарування Україною - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна зухвало заявили про розчарування Україною - що сталося

У Путіна зухвало заявили про розчарування Україною - що сталося
Джерело:  online.ua

У Кремлі виступили з черговими критичними заявами проти України. Російський уряд звинуватив представників Києва у недотриманні домовленостей щодо Донбасу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресконференцію Дмитра Пєскова, речника президента РФ.

За його словами, "розчарований" переговорним процесом нібито заступник голови Адміністрації президента Дмитро Козак — так званий куратор українського напрямку.

"Робота Києва по лінії помічників лідерів "нормандської четвірки" викликає розчарування у заступника керівника адміністрації президента РФ Дмитра Козака, який представляє Росію в цьому форматі... Ми працюємо з колегами і в Берліні, і в Парижі. Займається зараз цим колега Козак. Поки теж, на жаль, у нього з колегами розчарування результативністю роботи з нашими українськими колегами", - стверджує представник Володимира Путіна.

Натомість Росія нібито дотримується "послідовної лінії", метою якої повинно стати виконання зобов'язань. Особлива увага звертається на вплив Німеччини й Франції на український уряд, щоб той погодився на вимоги.

Кремль наразі регулярно намагається виставити Київ стороною, яка не виконує зобов'язання та прагне відмовитися від них.

Нагадаємо, у першій половині липня відбулася зустріч на рівні помічників лідерів країн "нормандської четвірки". Переговори приймав Берлін.

Згідно з оцінкою Кабінету міністрів, наступні переговори формату на рівні державних лідерів можуть відбутися у серпні. Попередні пройшли минулого грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент РФ Володимир Путін провів переговори з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель. Він переконував її, що українська сторона нібито постійно заявляє про ревізію мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?