У Путіна зважилися на ультиматум США
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зважилися на ультиматум США

У Путіна зважилися на ультиматум США
Джерело:  ТАРС

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував звинувачення на адресу Кремля з боку США в хакерських атаках, зажадавши навести докази.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС
За словами Пєскова, США діють непристойно, звинувачуючи Росію в хакерських атаках.
"Тут потрібно або припинити про це говорити, або навести нарешті якісь докази. А інакше це виглядає вже дуже непристойно", - сказав-секретар Путіна.
Читайте також: Чиновниц я Путіна насмішила мережу дивною пропозицією Обамі

Помічник президента Росії Юрій Ушаков в свою чергу заявив, що Путін порушував це питання в розмові з президентом США Бараком Обамою на полях вересневого саміту «Великої двадцятки» в Китаї.
"З нашого боку було дано дуже чітку відповідь, яка, може бути, не вписувалася в те, що нам намагався пояснити Обама", - цитує Ушакова Інтерфакс.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Барак Обама заявив, що стосовно президента Росії Володимира Путіна, якого в Білому домі вважають відповідальним за хакерські атаки, що, ймовірно, вплинули на результат президентських виборів в США, будуть вжиті відповідні заходи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?