У Путіна звинуватили організаторів Євробачення в своїй неучасті в конкурсі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Путіна звинуватили організаторів Євробачення в своїй неучасті в конкурсі

У Путіна звинуватили організаторів Євробачення в своїй неучасті в конкурсі
Джерело:  ТАРС

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував рішення Росії не брати участь в міжнародному конкурсі Євробачення-2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Не вимагайте неможливого: в Кабміні знову висловилися про Євробачення

"Можна тільки висловити жаль у зв'язку з тим, що організатори" Євробачення "виявилися нездатні виконати умови своїх же правил і виявилися нездатні закликати країну, яка виявила готовність провести у себе цей конкурс, дотриматися правил приймаючої сторони, які прописані у відповідних документах Європейського мовного союзу", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Росія не візьме участі в Євробаченні через заборону на в'їзд в Україну її представниці Юлії Самойловій.

Раніше СБУ прийняла рішення про заборону співачці в'їжджати на територію України протягом трьох років: причиною такого рішення стало незаконне перетинання українського кордону, коли Самойлова виступила на території окупованого Криму.

Сама ж Самойлова заявила, що засмучена тим, що Росія не братиме участі в пісенному конкурсі "Євробачення-2017, додавши, що виступ на такій події був її мрією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?