У путінських журналістів стався казус в Європі: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У путінських журналістів стався казус в Європі: опубліковані фото

У путінських журналістів стався казус в Європі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У журналістів кремлівського пулу, які висвітлюють події, пов'язані з главою російської держави Володимиром Путіним, зламався літак по дорозі до Ліми, де проходитиме саміт АТЕС.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дмитра Смирнова.


Відзначимо, що за кілька годин до події,  під час польоту над Швейцарією літак Іл-96 з російськими журналістами супроводжували два винищувачі F-18, що здивувало Смирнова. Пізніше під час дозаправки на військовій базі в Лісабоні з'ясувалося, що до Перу неможливо дістатися без заміни деталі в двигуні, яку попередньо повинні привезти з Москви.


"Мабуть, швейцарські ВПС теж не промах по частині гібридної війни. F-18, помахавши крилом, полетіли в одну сторону, наш Іл-96 в іншу, але пішов, на жаль, недалеко, - прокоментував подію журналіст. - Роз'яснив, що треба з Москви везти якусь деталь, але раніше наступного дня зробити це не представляється можливим. І в Ліму тепер, за прогнозами командира екіпажу, кремлівський пул вилетить не раніше ніж о 18:00 за московським часом суботи. А поки всіх вивезли з літака і посадили в залі перечікувати ніч і наступний день".


"За найоптимістичнішими розрахунками, в Ліму ми тепер доберемося до вечора суботи, і участь Путіна в першому дні саміту АТЕС пройде повз президентського пулу. З хороших новин - Володимир Путін успішно подолав португальський бар'єр і в саміті участь візьме", - додав Смирнов.


"Невдаха літак до Ліми!, - також висловився в Facebook журналіст Андрій Колесников. - Поїхали нарешті, через 6 годин на авіабазі, в готель. Будемо чекати літак з мск, який повезе нас до Ліми. Але він поки що навіть не вилетів. Звичайно, з ним же ще запчастину треба відправити. А де ж ти її візьмеш так раптом...))) А пілотів знайти... А сам літак... А саміт сьогодні вранці починається... А без візи навіть в мск рейсовим бортом не вернутись... найдивніше, що ми без віз і взагалі без відміток у паспорті (!) виявилися в підсумку в Лісабоні. Під чесне слово: попросили повернутися на авіабазу своїм ходом, коли настане якась ясність.)) Все, що відбувається з нами в цьому рейсі - дуже дивно!"


Журналісти кремлівського пулу опублікували в соцмережах фотографії очікування в Лісабоні. Користувачі мережі іронізують:


Valera Bedarev: "Друга поломка кремлівського літака за тижден. .. Кремлівського. А ви хочете, щоб ЖКГ в країні працювало, газові труби не вибухали".


Близнята Король: "Всесвіт хоче щось сказати"


Олександр Ревенко: «Ніч у Лісабоні».


Борис Шубніков: "Я думаю, це швейцарські льотчики, пролітаючи біля, кинули пластикову пляшку з водою, щоб вас зупинитися, обдурити, зістригти бабла".


Viktor Popov: "Ніхто не любить путінських пропагандо**в, навіть техніка!"


Vit Lipanov: "Наступного разу організуйте дозаправку в повітрі, як Кузя :)".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дмитро Смирнов насмішив соцмережі заявою про "маленьку" зарплату Володимира Путіна.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?