У Раді назвали головну відмінність "нормандського саміту" з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді назвали головну відмінність "нормандського саміту" з Зеленським

У Раді назвали головну відмінність "нормандського саміту" з Зеленським
Джерело:  Укрінформ

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що український президент Володимир Зеленський дотримувався жорсткої позиції на "нормандському саміті". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, лідер у Парижі відстоював інтереси Києва, як він обіцяв напередодні.

"Навіть ті, хто обіймав політичну, а не державницьку позицію, з цим згодилися. Це важливий, але перший крок, який зрушив з мертвої точки цей процес, який протягом уже кількох років перебував у стані коми", - додав політик.

На думку спікера, у майбутньому може відкритися можливість для повернення окупованих територій під контроль України.

"Всі ключові позиції були зазначені вчора, багато що прозвучало. Я впевнений, що багато ще про що буде зазначено. Це і так само питання Криму, яке прозвучало в форматі "нормандської" зустрічі. Я не пригадую, щоб раніше хтось з українських політиків порушував його на таких зібраннях", - пояснив Разумков.

Голова парламенту наголосив на повному дотримуванні так званих червоних ліній щодо війни на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський, у свою чергу, заявив, що не встиг довести переговори з Володимиром Путіним до кримської теми. За його словами, сторони тільки на розведення витратили близько 40 хвилин під час зустрічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?