У Раді пояснили головну складність проведення дострокових виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді пояснили головну складність проведення дострокових виборів

У Раді пояснили головну складність проведення дострокових виборів
Джерело:  rbc.ua

Парламентська фракція "Слуга народу" не вважає можливим провести дострокові місцеві вибори 8 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

З відповідною заявою виступив заступник голови фракції Олександр Корнієнко. За його словами, стандартна процедура потребує відповідної установи. На її створення потрібен тиждень, або два.

"Ми не встигаємо. Ми фактично можемо її проголосувати після 15 числа. Тобто, ми на 8-е не встигаємо. Це, незважаючи на те, що у нас немає ЦВК, повинна на наступний день після прийняття постанови оголосити вибори. Тому ймовірність на грудень я оцінюю як невисоку. Просто немає часу", - вважає посадовець.

Нагадаємо, ЗМІ раніше неодноразово публікували відомості про наміри нової влади організувати місцеві вибори 8 грудня. Зокрема, у разі неможливості такого сценарію, дострокові вибори можуть відбутися в окремих містах.

Як повідомляв ONLINE.UA, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков анонсував розгляд питання майбутніх виборів під час з'їзду партії "Слуга народу". Також відомо, що політик залишить посаду очільника політсили. На з'їзді буде обрано нового лідера партії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?