У Раді прийняли ще одне жорстке рішення по Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді прийняли ще одне жорстке рішення по Савченко

У Раді прийняли ще одне жорстке рішення по Савченко
Джерело:  online.ua

Після  рішення Верховної Ради виключити народного депутата Надію Савченко зі складу Постійної делегації в ПАРЄ, члени парламентського комітету нацбезпеки і оборони одноголосно підтримали виключення її і зі складу комітету.
Про це повідомляє з посиланням на  112 Україна.
Таку заяву зробив народний депутат від фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.
"На нашому комітеті також одноголосно прийнято рішення виключити її з лав комітету. Поступово ми будемо показувати, що ми вважаємо її дії особистими і такими, що не представляють діяльність нашого парламенту", - сказав він.
Читайте також: Савченко не побачила біди в гучному рішенні Ради
"У світі є бачення, що вона є недосвідченим політиком, але це не виправдовує заяви, які вона робить на користь ватажків терористичних організацій", - додав Тетерук.
Як повідомляв ONLINE.UA,  офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, коментуючи виключення народного депутата України Надії Савченко з делегації в ПАРЄ, назвала українку "компасом земним".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?