У Раді пройде "година запитань" до уряду: онлайн-трансляція
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді пройде "година запитань" до уряду: онлайн-трансляція

У Раді пройде "година запитань" до уряду: онлайн-трансляція

Верховна Рада почала своє засідання, сьогодні відбудеться традиційна "година запитань" до уряду, парламент розгляне ряд законопроектів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня.
Згідно з порядком денним Ради, також депутати планують внести до порядку денного законопроект №4057 про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України (щодо особливостей долучення до доходу держави грошових коштів, цінностей і доходів від них до винесення вироку суду), законопроект №3196 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо невідворотності покарання осіб, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини).
У першому читанні планується розглянути проект постанови №4069 про визначення представників Верховної Ради України в складі комісії по проведенню конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань, законопроект №2917 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів тощо.



Відео: Верховна Рада

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося фото того, як біля Верховної Ради України народний депутат від «Народного фронту» Тетяна

Черновол «захопила» машину

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?