У Раді розгорілася бійка, а одному з нардепів подряпали обличчя
Категорія
Україна
Дата публікації

У Раді розгорілася бійка, а одному з нардепів подряпали обличчя

У Раді розгорілася бійка, а одному з нардепів подряпали обличчя
Джерело:  Еспресо

Під час засідання у Верховній Раді фракція "Самопоміч" заблокувала трибуну, пізніше під час обговорення законопроекту про спецконфіскації нардепи влаштували бійку, після чого депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол подряпала обличчя позафракційному Якову Безбаху.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспрессо.TV.
Все почалося з того, що фракція "Самопоміч", вимагаючи розслідувати напад на нардепа Вікторію Войціцьку, заблокувала трибуну.
Після цього народні депутати влаштували бійку під час обговорення законопроекту про спецконфіскації №4057 (закон стосується конфіскації майна президента-утікача Віктора Януковича).
Позафракційний депутат Яків Безбах з робочого місця почав обурено щось викрикувати.
У відповідь на таку поведінку народний депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол швидко підійшла до нього і подряпала йому обличчя.
Деякі народні депутати намагалися залагодити цей інцидент, після чого обговорення законопроекту продовжилося.
За словами доповідача і співавтора цього закону Івана Винника, цей закон не стосується звичайних громадян, а тільки держслужбовців.
"Звернення в дохід держави може бути накладено тільки на валютні кошти, цінності, державні облігації, казначейські зобов'язання, дорогоцінні камені і метали, інші цінності і доходи, що зберігаються в банківських установах, тому тут жодним чином не може йти мова про те, що буде якесь узаконене рейдерство", - розповів нардеп.
"Гроші, які будуть повернуті державі, не будуть розкрадені, бо надійдуть до Мінфіну в загальний фонд", - заявив Винник.
Закон може бути застосований до осіб, які 6 місяців перебувають у державному розшуку.
Нагадаємо, комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення роботи Ради підтримав законопроект про затвердження георгіївської стрічки як символу російської агресії і сепаратистської пропаганди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?