У Раді сталися нова бійка і скандал за участю Ляшка: з'явилися відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді сталися нова бійка і скандал за участю Ляшка: з'явилися відео

У Раді сталися нова бійка і скандал за участю Ляшка: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко

потрапив у новий скандал: в кулуарах Верховної Ради разом зі своїм соратником по партії Ігорем Мосійчуком побився з помічником Віктора Медведчука, а пізніше не дозволив виступити з парламентської трибуни депутату своєї фракції Юрію Шухевичу.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Так лідер Радикальної партії Олег Ляшко не дозволив депутату своєї франкції Юрію-Богдану Шухевичу


виступити з парламентської трибуни.




Після того, як фракція "Батьківщина" передала слово Шухевичу, лідер радикалів заявив, що депутата використовують для провокаційних заяв і дестабілізації ситуації.




Пізніше на виході із сесійної зали Верховної Ради Ляшко і Мосійчук побилися з помічником колишнього глави Адміністрації президента, представника України в підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі Віктора Медведчука, передають

Українські новини

.


Відзначається, що бійка почалася після того, як на виході із сесійної зали Мосійчука атакував невідомий чоловік.


Ляшко запевнив, що призвідник бійки на ім'я Олександр є помічником Медведчука і перебуває в Раді для дестабілізації ситуації.


При цьому лідер регіоналів заявив, що саме ця людина раніше використовувала депутата Юрія Шухевича для провокаційних заяв.


Пізніше народний депутат від Радикальної партії

Андрій Лозовий

в своєму Facebook заявив, що пропуск до Верховної Ради чоловікові, з яким билися Ляшко і Мосійчук, замовляла лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.


Варто нагадати, що раніше Ляшко і Мосійчук негативно відгукувалися про Медведчука та Юлію Тимошенко.


"Кремлівські гниди хотіли використовувати найсвятіше: прикритися ім'ям головнокомандувача УПА і його сина - багаторічного політв'язня. Але ми не дали їм зробити цю провокацію. Всі деталі оприлюднимо пізніше. Дестабілізація зараз буде поширюватися з парламенту на українські вулиці", - розповів Мосійчук.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

у Верховній Раді сталася бійка між Олегом Ляшком та лідером фракції Опозиційного блоку Юрієм Бойком

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?