У Раді відповіли, що чекає на ДБР після "касетного скандалу"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді відповіли, що чекає на ДБР після "касетного скандалу"

У Раді відповіли, що чекає на ДБР після "касетного скандалу"

Народна депутатка Ірина Верещук ("Слуга народу") стверджує, що розслідування на тлі прослуховування директора ДБР Романа Труби встановить його можливі порушення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".

За її словами, відповідним розслідуванням невдовзі займуться правоохоронні органи. Труба не уникне відповідальності у разі виявлення злочинів.

"До керівника є питання. Він підозрюється в якихось політично заангажованих проєктах, коли ми чуємо ймовірні його записи розмов багатогодинні, ми розуміємо, що є політичний тиск, є політична складова", - додала нардепка.

Верещук вважає, що фахівці повинні підтвердити чи спростувати голос, який чутно у записах та який пов'язують з Трубою.

"Мусить існувати невідворотність покарання. Якщо в діях Труби є склад злочину, він має понести покарання", - підкреслила посадовиця.

Як повідомляв ONLINE.UA, перші епізоди скандалу з таємним прослуховуванням кабінету голови ДБР спалахнули у другій половині листопада. Український президент Володимир Зеленський тоді відреагував на публікації. Він оголосив, що незабаром почнеться перевірка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?