У Раді вирішили, ким замінять скандального Яременка у комітеті зовнішньої політики
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді вирішили, ким замінять скандального Яременка у комітеті зовнішньої політики

У Раді вирішили, ким замінять скандального Яременка у комітеті зовнішньої політики
Джерело:  Укрінформ

Народний депутат Верховної Ради Богдан Яременко залишить посаду очільника комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами заступника фракції "Слуга народу" Євгенії Кравчук, очолити підрозділ у майбутньому повинен Олександр Мережко.

"Голова фракції Давид Арахамія оголосив, що є пропозиція, щоб Комітет правової політики очолив нинішній заступник Костін, а закордонних справ - Олександр Мережко", - пояснила вона.

Попередньо пройшли з цього приводу консультації у комітетах, Офісі президента та особисто з Володимиром Зеленським.

Кравчук зазначила, що обговорення у Раді щодо призначення відбудеться вже цього пленарного тижня.

Нагадаємо, Богдан Яременко потрапив у скандал, через який зобов'язався залишити посаду очільника комітету. Журналісти упіймали його на листуванні з "сервісом" інтимних послуг прямо на роботі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді нардеп Яременко особисто оприлюднив світлину із заявою про звільнення. Тоді вона була без дати. лише із вказанням місяця. Документ адресонвано на ім'я очільника "Слуги народу" у парламенті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?