У Раді вирішили не пускати в Україну скандального російського ведучого
Категорія
Україна
Дата публікації

У Раді вирішили не пускати в Україну скандального російського ведучого

У Раді вирішили не пускати в Україну скандального російського ведучого
Джерело:  online.ua

Народний депутат Мустафа Найєм заявив, що збиратиме підписи у Верховній Раді проти в'їзду російського ведучого Отара Кушанашвілі на територію України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook.
"Тільки зараз дізнався про історію із запрошенням російського журналіста Отара Кушанашвілі на роботу на "Радіо Вести" і його висловлювання щодо України, Кремля і глави українського уряду", - пише Найєм.
"Не маю нічого проти російських журналістів. У мене багато друзів і колег в Москві, які справді журналісти, роботу яких я поважаю. Сам довгий час працював в українській редакції російського "Комерсанта" і вважаю ті роки і той колектив одними з кращих в роки моєї журналістської кар'єри", - додав він.
"Але я проти постійної присутності в ефірі воюючої країни людини, яка відверто і відкрито захищатиме Кремль - штаб-квартиру країни-агресора, з вини якої загинули тисячі наших співгромадян. Крім цього не вважаю за можливе, щоб іноземний громадянин, публічна особа, претендуючи на роботу в ЗМІ моєї країни, відкрито ображав прем'єр-міністра України.Отар Кушанашвілі має повне право у відповідності із законами і традиціями своєї країни висловлювати подібні думки і судження на території Росії. Але приїжджати працювати в Україні, захищаючи Кремль і ображаючи прем'єр-міністра моєї країни - це неприйнятно", - вважає нардеп.
"Тому завтра разом із колегами по парламенту підготуємо і відправимо звернення до Служби безпеки України з проханням заборонити в'їзд в країну російському журналісту Отару Кушанашвілі", - повідомив він.
Також Найєм навів цитату з інтерв'ю Отара Кушанашвілі.
"Цитата: "Мені здається, що тільки один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, каже про те, що рівень психопатії є дуже високим... По очах його видно, що він несповна розуму. І виходячи з того, що він є одним з керівників держави, яка веде цю війну, можна сказати, що з київською стороною щось не так... Але якщо ви мене питаєте, за кого я, то звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", - пише він.
Нагадаємо, знаменитий журналіст Отар Кушанашвілі довів популярну телеведучу Леру Кудрявцеву до сліз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?