У Раді встановили рекорд з кнопкодавства - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді встановили рекорд з кнопкодавства - що відомо

У Раді встановили рекорд з кнопкодавства - що відомо
Джерело:  Чесно

У Верховній Раді зафіксували рекорд з кнопкодавства для чинного 9-го скликання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Чесно".

Представник фракції "Опозиційна платформа - За життя" у парламенті Володимир Кальцев став цим рекордсменом. Лише за один день у вівторок, 3 грудня, нардеп зухвало порушив закон 9 разів.

З усіх порушень 8 зафіксовано під час голосувань за правку у законопроєкт щодо діяльності Державного бюро розслідувань (№2116). Також один раз той кнопкодавив, коли тривала реєстрація посадовців на вечірнє засідання.

Кальцев намагався приховати порушення, прикривши руку аркушем. Втім, на спеціальному екрані у парламенті було видно, як "голосував" його сусід - Олександр Пономарьов. Той також потрапив у Раду від "ОПЗЖ".

Цікаво, що Пономарьов 14 листопада кнопкодавив за Кальцева. Вони обидва балотувалися на виборах у мажоритарних ділянках Запорізької області.

Як повідомляв ONLINE.UA, рух "Чесно" у середині листопада зафіксував кілька випадків неперсонального голосування у Раді. Окрім згаданого ОПЗЖшника Пономарьова підозра поширюється на кількох інших членів парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?